SØK

Fritidsaktiviteter

Treningsrom
På Quality hotel Olavsgaard har vi et helt nytt treningsrom med tredemølle, treningsapparat for funksjonell trening og spinningsykkel. Alle apparater fra Technogym.


Sykkel
Har du lyst til å ta deg en treningstur eller kanskje bare utforske nærområdet når du bor hos oss? Vi låner ut sykler og sykkelhjelm gratis. Vi har også egne sykkelkart med turforslag fra 5 – 25 km. Selv om vår beliggenhet er nær et travelt veikryss, er våre tursforslag grønne!


Jogging
Via våre egne "joggekart" kan du velge mellom flere forslag til joggeturer av ulik lengde, alt med utgangspunkt i hotellet.


Golf
Vår nærhet til Hauger Golf, Losby Golf, Hakadal Golf (Åsgaard) samt Miklagaard Golfbane, gjør at våre gjester kan velge mellom anerkjente og gode golfbaner, og vi kan være behjelpelig med å skaffe green-fee-billetter.


Badeliv
Gangavstand til Nebbursvollen friluftsbad, med store grøntarealer og mange basseng.  Fin tursti til og rundt anlegget.


Kano-padling/naturopplevelser på sommerstid
12 – 15 minutter med bil til Losby Besøksgård, som leier ut kanoer og gir råd om gode turer. Losbyvassdraget byr på mange nesten sammenhengende vann, med korte trilleturer med kanoen imellom. Turkart fås gratis på Losby Gods.


Ski
5 – 10 minutter med bil til Tæruddalen, som er utgangspunkt for gode, preparerte skiløyper innover i Romeriksåsen, med mange løypemuligheter. Ca 20 minutter med bil til Varingskollen Alpinsenter.


Treningstudio
10 minutter med bil til  treningstudio Avancia.
Vi tilbyr alle våre gjester gratis trening på Avancia!


Sightseeing
15 minutter med bil til Oslo, som byr på mange og ulike severdigheter.


Galleri Würth
Galleri Würth ligger i tilknytning til Würth Norge sitt hovedkontor, 5 minutter fra hotellet, og er et av totalt 15 visningssteder for Würth-samlingen i Europa. Samlingen har en hovedvekt av europeisk og amerikansk maleri, grafikk og skulptur fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag.  Galleriet har skiftende utstillinger gjennom året, hovedsakelig basert på Würth-samlingen. På hjemmesiden www.wuerth.no/galleri finner du informasjon om åpningstider og den aktuelle utstillingen.


Tusenfryd fornøyelsespark
30 minutter med bil til Tusenfryd Fornøyelsespark, med fantastiske opplevelser for både små og store.


Shopping
Olavsgaard er nærmest omgitt av store kjøpesentre, alle innen ca 10 minutters biltur fra hotellet. Vi kan nevne Lillestrøm City, Metro Senter, Triaden Lørenskog Storsenter og Stovner Senter – men aller størst er Strømmen Storsenter som etter reåpning i oktober 2012 er et av nordens største kjøpesentre, med 65 000 kvm og mer enn 200 butikker.