SØK

Mat og vin i kombinasjon.

Lær om mat og vin.

Mat og vin i kombinasjon kan gi deg utrolige opplevelser.  Vår sommelier og kjøkkensjef har laget 2 varianter som forklarer hva som skaper den gode kombinasjonen og hva som ikke gjør det.  Det blir samtidig noen generelle betraktninger og råd om vin, så det som venter deg, er en spennende, velsmakende og lærerik aften!

Mat & Vin 1.

4 småretter og 3 viner som passer/ikke passer til rettene.

Passer for 5 - 25 personer.  Pris kr 485,- pr. person.

 

Mat og Vin 2.

4 "smaker" som utgjør forrett - Tunfisk med hoisinsaus, Pastilla med andelårconfit, Roquefort med valnøttbrød og Tomatgelé og tomatconcassé.  Til disse rettene er det vinsmaking med 3 ulike viner som passer/ikke passer til smaksprøvene.

Deretter serveres følgende 3 retter:

FISKERETT: Skinnstekt torskenakke med mandelpotet- og hvitløkspuré, soyasky.

HOVEDRETT: Reinsdyrfilet "rossini" med steinsoppragu, ovnsbakte persillerøtter, kastanjer, fondantpotet og rødvinsaus.

DESSERT:  Appelsin og hasselnøttpudding med Grand Marnier og Bourbonvanilje .- Petit Fours settes på bordet til desserten.

Vi fortsetter å skjenke vinene som ble servert til smakingen - 1 gl hvitvin, 2 gl rødvin og 1 gl dessertvin.

Passer for 5 - 25 personer.    Pris kr 1 320,- pr. person.  Tillegg til helpensjonspris: kr 1 050,-.