SØK

Signum Grata eller Exitus

Signum Grata - Jakten på Kryptogrammet

En sikker suksess! Inspirert av Dan Browns Da Vinci koden inviterer Cockpit Event til en spennende aktivitet for små og store grupper/bedrifter.

SAMARBEID - ANALYTISK TENKING - KREATIVITET - BARNELÆRE - KONKURRANSE – er stikkord for aktiviteten.

Et kryptogram skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses. Løsningen gir en kode og viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike – noen lette, noen vanskelige, noen quiz-inspirert og noen helt praktiske. Her gjelder det å bruke hele laget sine sterke sider, og merke seg de instrukser som blir gitt.
Laget består av fra 4–6 personer. Deres evne til å samarbeide er avgjørende for å komme fram til løsningen. Første lag som knekker koden, kan låse opp kisten og får innholdet!

Varighet ca. 2 timer


 

EXITUS - Den gale professoren

VELKOMMEN TIL VÅRT MOBILE ESCAPE ROOM

Den gale professoren har funnet en ny antimaterie, som trolig vil danne ET SORT HULL når den kommer i kontakt med materien Lutea Flavens. Nå haster det, det er dessverre bare skjelettet igjen av han som prøvde å forhindre katastrofen. Dere må finne reagensrøret med den blå væsken innen 1 time på hans mobile laboratorium ...

Tar dere utfordringen med å redde verden innen 60 minutter?

Deltakerne blir delt inn i lag av 2-7 personer, som må gjennomsøke hans siste kjente oppholdsrom. Aktiviteten kan gjennomføres parallelt for flere lag samtidig. Deltakerne blir ikke fysisk låst inn, men må løse mange forskjellige oppgaver for å klare å finne det blå reagensrøret, som vil redde verden.

"Exitus – den gale professoren" kan gjennomføres hos dere, om det er i deres egne lokaler, eller i forbindelse med kurs på et hotell.

For mer informasjon og tilbud, ta kontakt med booking på tlf: 63 84 77 20
eller på e-post: booking@olavsgaard.no

Du kan også ta direkte kontakt med Sidsel på sidsel@cockpitevent.no