SØK

Teambuilding

Variasjon, motivasjon, samarbeid, lærdom, kommunikasjon er bare noen av nøkkelordene. Det finnes uttallige tilbydere av teambuildings aktiviteter i dagens marked. Her er noen av de vi samarbeider med:


Event Garden

Tilbydere av en rekke relasjonsbyggende produkter. De har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen. Event Garden har sine produkter utendørs, og har sin "camp" kun 5. minutter med bil/buss fra Olavsgaard. Aktiviteter gjennomføres hele året, og Event Garden skreddersyr tilbudet etter dine behov og ønsker. Dette er uforglemmelige opplevelser ute i naturen, uansett årstid, som vil styrke samholdet innad i gruppen.

www.eventgarden.no


Foss Event AS

Foss Event AS holder til 20 minutter unna Olavsgaard hotell, ved Hektnersletta i Rælingen. De tilbyr en mengde aktiviteter som er skreddersydd etter deres ønsker og behov, og har en meget variert meny av teambuilding aktiviteter, på to forskjellige nivå. Foss Event teamet består av tre personer, alle med ulik bakgrunn, og god og variert kompetanse. Vi har hatt mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester som har benytt Foss Event.

www.foss-event.no


Komon-Stageway

Komon-Stageway er et fullservice event byrå og kan levere alle tjenester knyttet til planlegging og gjennomføring av events – store eller små.

www.komon-stageway.no


Gyro AS
 

Gyro formidler Verdiskapende Opplevelser. I samarbeid med kunden ser vi på utgangspunktet og målsettingen for oppdraget. Deretter utvikler vi ideer som hjelper kunden å nå dette målet.

www.gyro.no